Städanvisning

På denna sida hittar du länkar till våra leverantörer och deras städanvisningar. Detta gör det enkelt för dig att få den information du behöver för att vårda ditt golv på bästa sätt.


Ardbo är leverantör av textilmattor och trägolv. Klicka här eller på logotypen för mer information från Ardbo.


BOEN har en historia som sträcker sig ca 350 år bakåt i tiden. Idag säljs deras produkter i mer än 50 länder på fyra kontinenter. Företaget har sin bas i Norge, med produktion i Litauen, Schweiz och Kroatien. 2013 gick Boen och den schweiziska parkettillverkaren Bauwerk Parkett AG samman och bildade Bauwerk Boen Group. Koncernen är en ledande leverantör i Europa inom premiumsegmentet och den näst största på parkettmarknaden. Klicka här eller på logotypen för mer information om Boen. 


Ehrenborg grundades på 1940-talet. På 1990-talet ombildades företaget till Ehrenborg & Co AB. Idag är Ehrenborg ledande på den svenska marknaden för golv i offentlig miljö. Från 2006 släppte Ehrenborg ett eget varumärke – Nordic Flooring som vi på SSK Golv rekommenderar i alla offentliga miljöer, för sin höga kvalitet och sin nytänkande design. Klicka här eller på logotypen för mer information från Ehrenborg.


Altro grundades år 1919 och har utvecklats till en ledande internationell tillverkare av ytmaterial för interiörer. Det är fortfarande ett oberoende, privatägt brittiskt företag, med dotterbolag i USA, Kanada, Danmark, Sverige, Spanien och Australien och med distributörer i fler än 50 länder runtom i världen. Klicka här eller på logotypen för mer information från Altro.


Forbo Flooring är en betydande marknadsaktör inom fler produktområden. Forbo Flooring ingår i den schweiziska Forbo-koncernen som har 14 fabriker och 32 filialer världen över. Forbo Flooring är SSK Golvs huvudleverantör när det kommer till linoleum. Forbo Flooring har ett brett sortimentet på linoleum av väldigt hög kvalitet. Klicka här eller på logotypen för mer information från Forbo.


Tarkett har sitt ursprung i träindustrin och bildades år 1886 i Malmö. Företaget bytte ägare under några år innan 1997, då Tarkett och Sommer gick samman och bildade koncernen Tarkett AG. Tarketts koncern producerar idag mer en 247 miljoner kvm golv och vägg per år och har över 9 000 personer anställda. Tarkett är SSK Golvs huvudleverantör av plastmattor, våtrum, trägolv, textilplattor samt även sportgolv. Klicka här eller på logotypen för mer information om Tarkett.